21.6.2022

Späť

  • Facebook Conversion API (FB CAPI)
  • Obrázková sitemap - Ak potrebujete samostatnú sitemapu pre lepšie indexovanie obrázkov na webe, stačí za adresu svojho webu doplniť imagesitemap.xml. Do obrázkovej sitemapy sa ťahajú všetky obrázky, ktoré sú jasne definované v databáze, teda nahrané v sekcii Súbory v jednotlivých zložkách. Nenájdete v nej však obrázky vložené priamo v textových editoroch.
  • Nové štatistiky najvyhľadávanejších výrazov na webe
  • Prepojenie na Tatra Banka Na splátky API
  • Nový cenník BiznisWebu od 7.7.2022

 

  • Oprava: Drobková navigácia pri vypnutých kategóriach nezobrazi stránku s produktom, pokiaľ je blok Zobraziť kategóriu alebo Zobraziť produkty skrytý, rovnako tak nezobrazí kategóriu, pokiaľ je skrytá
  • Oprava, aby sa pri kopírovaní kategórie skopírovali aj jej vlastnosti a vlastný filter (len atribútový systém variant) a tiež nastavenie vlastnej hlavičky kategórie
  • Oprava zobrazenej ceny a skladového statusu v detaile produktu, kým nie je vybraný žiaden variant, kde to v niektorých prípadoch nezodpovedalo predvybranému variantu (len atribútový systém variant)
  • Oprava problému, kde v niektorých prípadoch nefungovala správne captcha v bloku Návševná kniha
  • Oprava chyby, kde v niektorých prípadoch nefungovala správne nová objednávková zľava pre vybranú kategóriu, pokiaľ bola nastavená ako percentuálna

 

 

Od 7.7.2022 uvedieme do platnosti nový cenník našich služieb.

Čo konkrétne to pre Vás znamená, o koľko sa zvýšia ceny a dôvody, ktoré nás k tomuto kroku viedli, vysvetľujeme nižšie.

Prečo musíme po toľkých rokoch bez zmeny navýšiť ceny?

Aktuálne dianie vo svete - inflácia a enormný nárast nákladov na elektrickú energiu a služby programátorov sa podpísali aj na zvýšení poplatkov nášho poskytovateľa cloud webhostingu a miezd našich zamestnancov. Navýšenie ceny balíčkov bude slúžiť na pokrytie našich navýšených nákladov.

Ako sa Vás dotkne zvýšenie cien BiznisWebu?

Dúfame, že zmenu cien za verzie BiznisWebu pocítite minimálne. V prepočte na € sa ceny za balíčky navýšia o 4 – 8 € bez DPH/mesačne. Čo je priemerná cena jedného obedového menu alebo pár káv v centre.

U konkrétnych balíčkov BiznisWebu jedná o nárast ceny o:

Mini, Start, Standard +4 €
Start-up, Profi +6 €
Biznis, Maximum +8 €
Premium, Maximum Plus +8 €

Do verzie MINI a START-UP sme pridali 2 jazykové verzie a napojenie na Packetu (pre ČR stále Zásilkovnu). V rámci balíčku MINI sme zvýšili aj počet produktov na 100 a u verzie START-UP na 1000 produktov.

Navýšenie o 4 až 8 € bez DPH mesačne sa dotkne našich stávajúcich klientov a až od nového fakturačného obdobia. Preto, ak máte vystavenú výzvu k úhrade do 7. 7. 2022, platia pre túto výzvu k úhrade (faktúru) ešte pôvodné ceny.

Čo sa so zmenou ceny nemení?

BiznisWeb aj naďalej ostáva stabilným poskytovateľom redakčného systému pre tvorbu e-shopu a webstránky s profi a ochotnou zákazníckou podporou pripravenou poskytnúť Vám odpoveď na každú Vašu otázku súvisiacu s podnikaním na internete.

Naďalej máte k dispozícii bezplatné a pravidelné aktualizácie a nové funkcie.

Zároveň by sme sa chceli poďakovať za Vašu dôveru a priazeň. Veľmi si ceníme, že ste našimi zákazníkmi a naďalej budeme robiť maximum preto, aby sme Vám mohli byť silnými partnermi v podnikaní aj naďalej.

Váš BiznisWeb tím.

Späť

Prihlásenie

Vyskúšajte web alebo e-shop zadarmo

Zavrieť
Predvoľby súkromia
Cookies používame na zlepšenie vašej návštevy tejto webovej stránky, analýzu jej výkonnosti a zhromažďovanie údajov o jej používaní. Na tento účel môžeme použiť nástroje a služby tretích strán a zhromaždené údaje sa môžu preniesť k partnerom v EÚ, USA alebo iných krajinách. Kliknutím na „Prijať všetky cookies“ vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním. Nižšie môžete nájsť podrobné informácie alebo upraviť svoje preferencie.

Zásady ochrany osobných údajov

Ukázať podrobnosti